
Σε Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον και Σικάγο ταξιδεύει αυτές τις μέρες το Ξινόμαυρο Νάουσας. Ήδη από τις 2 Ιουνίου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού βρίσκονται οι οινοπαραγωγοί της Νάουσας για μία σειρά από εκδηλώσεις οινογνωσίας και road shows που διοργανώνει η NOVACERT, με στόχο την προώθηση των εξαγωγών των οίνων ΠΟΠ Νάουσας.
Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη, όπου το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουνίου στην ελληνική ταβέρνα “Kefi” πραγματοποιήθηκε γεύμα γνωριμίας με εκπροσώπους ΜΜΕ με ειδικό ενδιαφέρον στο κρασί.
Ακολούθως, την Πέμπτη 4 Ιουνίου, διοργανώθηκαν στην Ουάσιγκτον δύο εκδηλώσεις οινογνωσίας
Την ερχόμενη εβδομάδα, το road show συνεχίζεται στο Σικάγο, όπου η επιχειρηματική αποστολή θα βρίσκεται την Τρίτη στο “Taste Food & Wine” και την Τετάρτη στο “ Naha Restaurant” για επαφές με παράγοντες της εκεί τοπικής αγοράς.


Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω
Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη
Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη
Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.