Ο κ. Παχατουρίδης και η κα. Δούρου εξέτασαν την πορεία των έργων, που έχουν δρομολογηθεί για τον Δήμο Περιστερίου και ολόκληρη τη Δυτική Αθήνα, που αφορούν κυρίως στην ανάπτυξη της περιοχής και στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Η συζήτηση ήταν σε άριστο κλίμα με την Περιφερειάρχη να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη υποδομών και γενικότερα τη θωράκιση της Δυτικής Αθήνας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει «συναντίληψη» για περαιτέρω κοινή δράση σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ της Περιφέρειας, του Δήμου Περιστερίου και του ΑΣΔΑ.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης.


Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω
Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη
Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη
Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.