Κυριακή, 19 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Πνοή και ελπίδα ζωής στη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου

24-6

Περισσότερα από 300 άτομα έδωσαν πνοή και ελπίδα ζωής σε χιλιάδες συμπολίτες μας συμμετέχοντας στη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου, στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος», ενισχύοντας τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος με 271 μονάδες αίμα.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε:
«Το αίμα είναι αναντικατάστατο και η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών αποτελεί υπέρτατο δώρο ζωής. Από την πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήσαμε το 1987 έως σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας, αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο τους στις Εθελοντικές μας Αιμοδοσίες, συνεχίζουν να σώζουν τη ζωή άγνωστων συνανθρώπων μας.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά και να τους συγχαρώ για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτουν, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για την αξία της τακτικής προσφοράς αίματος.»

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.