Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Ανοιχτή συζήτηση Δημάρχων της Αττικής με Σπίρτζη

0-199

Ενώπιος  των Δημάρχων Αττικής, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης για ένα ζήτημα που …ομονοεί η πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών της Αττικής! Οι δυσκολίες που χαρακτηρίζουν την εφαρμογή του Ν.4412/2016 ως προς την υλοποίηση έργων και κατ΄επέκταση στην απορρόφηση πόρων.

Η συνάντηση αποτελεί πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018, ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε.Δ.Α. και με βάση τις υπάρχουσες ενδείξεις, θα συμμετέχει η πλειοψηφία των 66 Δημάρχων του λεκανοπεδίου.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της συζήτησης μεταξύ υπουργού και Δημάρχων και με πρωτοβουλία του προέδρου της Π.Ε.Δ.Α. κ. Γ. Ιωακειμίδη, ζητήθηκε σε έγκαιρο χρόνο από τους Δήμους της Αττικής, η καταγραφή αναγκών, εκκρεμοτήτων και προβλημάτων σε σχέση με τις υποδομές, μεταφορές και τις δημόσιες συμβάσεις.

Οι απαντήσεις κωδικοποιήθηκαν κατά θεματική ενότητα, κοινοποιήθηκαν στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη και η συνέχεια θα δοθεί στην συνεδρίαση της Παρασκευής, 9ης Μαρτίου 2018, η δεύτερη κατά σειρά του κύκλου των προγραμματισμένων από την  Π.Ε.Δ.Α συναντήσεων, «Συζητάμε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.» (προηγήθηκε αυτή με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Πάνο Σκουρλέτη)

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.