Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Πολύπλευρη συνεργασία Δήμου Αρταίων και ΤΕΙ Ηπείρου

d6fb8bcc-8334-448d-98a6-cf0d89264d28

 

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου Ευριπίδη Γλαβά είχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στο Διοικητήριο του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη οι Αναπληρωτές Πρόεδροι του ΤΕΙ, Αναστάσιος Τσίνας και Ιωάννης Γκανάς.

Συζητήθηκε ένα εύρος θεμάτων πάνω στη συνεργασία των δύο πλευρών, αναφορικά με την αξιοποίηση των τμημάτων του ΤΕΙ στην καθημερινότητα της πόλης, του φοιτητικού δυναμικού του ΤΕΙ, την πρακτική άσκηση φοιτητών, την υλοποίηση προγραμμάτων έρευνας και καινοτομίας, την ανάπτυξη θεματικού πάρκου για τον πρωτογενή τομέα, την κοινωνική και φοιτητική μέριμνα, τις κτιριακές υποδομές του Ιδρύματος καθώς και την από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων, που θα προάγουν τα τοπικά προϊόντα και γενικότερα την τοπική οικονομία, όπως η Γιορτή Πορτοκαλιού-Ακτινιδίου-Μανταρινιού και Ελιάς κ.α.

Και από τις δυο πλευρές τονίστηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας, καθώς και η ανάγκη για συνέχισή της, με σκοπό την αλληλοϋποστήριξη για την ανάπτυξη της πόλης και του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ενώ ο Δήμαρχος μετέφερε την απόφαση στήριξης του Δημοτικού Συμβουλίου στο αίτημα του ΤΕΙ για ενίσχυση με εκπαιδευτικό προσωπικό. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η κωδικοποίηση των προτάσεων που τέθηκαν στη συνάντηση, ώστε να προχωρήσει η υλοποίησή τους. 

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.