Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Ο Ερντογάν «άλλαξε» την ονομασία του Αιγαίου

1-661

Για «προβοκάτσιες στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο» έκανε λόγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ «άλλαξε» την ονομασία του Αιγαίου το οποίο αποκάλεσε ως «η θάλασσα των νησιών».

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος AKP, κατέστησε σαφές ότι η Τουρκία θα συνεχίσει την παρουσία της στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Από την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι και τη Μαύρη Θάλασσα, όπως και στο Αιγαίο που οι παλιοί αποκαλούσαν ως «η θάλασσα των νησιών», θα εξασφαλίσουμε τα δικαιώματα μας σε όλα τα ύδατα που μας περικλείουν» είπε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

«Η Τουρκία με την ισχύ της και τις δυνατότητες της θα συνεχίσει να είναι εκεί» πρόσθεσε ο τούρκος πρόεδρος

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.