Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Εγκαίνια του "Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης" του αποκαταστημένου διατηρητέου μνημείου όπου γεννήθηκε ο Μ.Χατζιδάκις

anat maked thraki

 

«Εγκαίνια του «Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης», του αποκαταστημένου διατηρητέου μνημείου, όπου γεννήθηκε ο μεγάλος Δημιουργός  Μάνος Χατζιδάκις»

Τα εγκαίνια του «Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης», αποκαταστημένου διατηρητέου αρχιτεκτονικού μνημείου, όπου γεννήθηκε ο μεγάλος Δημιουργός Μάνος Χατζιδάκις, θα πραγματοποιηθούν, σε ανοικτή δημόσια εκδήλωση, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στις 7:30 μετά το απόγευμα, επί της οδού Βενιζέλου 17, στην παλιά πόλη της Ξάνθης.

Στη διάρκεια των εγκαινίων, προγραμματίστηκε τιμητική αναφορά στη ζωή και το έργο του Μ. Χατζιδάκι, από  τον κριτικό και ιστορικό μουσικής Γιώργο Β. Μονεμβασίτη, συνοδεία της πιανίστριας Ντιάνας Βρανούση. Επίσης, θα παρουσιαστεί ρεσιτάλ έργων από τον τραγουδοποιό Ηλία Λούγκο, προς τιμή του κορυφαίου συνθέτη με σολίστ στο πιάνο, τη Δέσποινα Στεφανίδου.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.