Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Δήμος Χαλανδρίου 'Απόκριες 2016'

dhmos halandriou

Ο Δήμος Χαλανδρίου σας προσκαλεί να ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε τις απόκριες.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στην κεντρική πλατεία στις 8 μ.μ. «Οι κορδελάτοι» της Νάξου (ΧΟΦ Νάξου) θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μαζί με τους συλλόγους Ηπειρωτών, Κρητών, Μικρασιατών και Ποντίων του Χαλανδρίου, το Λύκειο των Ελληνίδων και το Ίδρυμα Ι.Π.Ζήση.

Στην κεντρική πλατεία θα γίνει παραδοσιακό γλέντι που θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Γ. Παυλόπουλος, βιολί – Θ. Τασούλας, Κλαρίνο – Κ. Παπαπροκοπίου, λαούτο – Γ. Γευγελής, κρουστά.

Τα παιδιά του Δημοτικού θα γιορτάσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ντυμένοι μασκαράδες θα ανταμώσουν την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στο 1ο Δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου (Αριστοφάνους 42) και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Φιλ. Λίτσα & Καλλισπέρη) στις 11.30 π.μ. Η Φιλαρμονική του Δήμου σε ρυθμούς καρναβαλιού μαζί με τους μικρούς μαθητές θα παρελάσουν μέσα από την καρδιά του Χαλανδρίου για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία για ένα ξέφρενο χορευτικό πάρτι στις 12 το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση της Κυριακή 6 Μαρτίου, όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.