Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Σε εξέλιξη βρίσκεται σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στην οδό Γλαύκωνος στον Δήμο Αθηναίων

Κατασκευή αγωγών 1

Ένα ακόμη αντιπλημμυρικό έργο έχει εισέλθει σε τροχιά υλοποίησης και αφορά στην κατασκευή αγωγών ομβρίων και φρεατίων υδροσυλλογής στην οδό Γλαύκωνος στον Δήμο Αθηναίων, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ με ΦΠΑ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
Συγκεκριμένα, μετά και την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων συνολικού μήκους 550 μέτρων περίπου.
Πέραν του αγωγού της οδού Γλαύκωνος θα κατασκευαστούν και αγωγοί επί των οδών Ιλιάδος, Δαμαγήτου και Ανατολίου, με αποδέκτη πλησίον της πλατείας Πλυτά. Επιπλέον θα κατασκευαστούν 48 περίπου φρεάτια υδροσυλλογής και φρεάτια επίσκεψης.
Προκειμένου να προκύψει επαρκές πλάτος για την κατασκευή του αγωγού ομβρίων και των φρεατίων επίσκεψης, θα γίνει καθαίρεση του υπάρχοντος παλαιού δικτύου ακαθάρτων και ανακατασκευή του σε νέα θέση με ταυτόχρονη ανακατασκευή των ιδιωτικών συνδέσεων ακαθάρτων.
Με την ολοκλήρωση του έργου θα διασφαλιστεί η αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής κατασκευής του έργου.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.