Κυριακή, 19 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενηλίκων στον Δήμο Ιλίου

Photo 3

Ο Δήμος Ιλίου, στο πλαίσιο της Προληπτικής Ιατρικής και της Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, υλοποίησε ενημερωτική εκδήλωση για τον Εμβολιασμό Ενηλίκων με θέμα «Εμβολιάζομαι. Ζω χωρίς φόβο.», σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων και την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος», με ομιλητή τον Διευθυντή Παθολογικής και Λοιμωξιολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων κ. Παναγιώτη Γαργαλιάνο – Κακολύρη.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε:
«Ο Τομέας της Πρόληψης είναι πολύ σημαντικός για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, μέσω της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, υλοποιούμε πλήθος δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, οι οποίες συμπληρωματικά με τα προγράμματα πρόληψης, συμβάλλουν στην προστασία της υγείας των πολιτών και στην έγκαιρη διάγνωση.
Ο εμβολιασμός αποτελεί ένα ισχυρό μέσο προστασίας από λοιμώδη νοσήματα, όπως η Γρίπη, η Πνευμονιοκοκκική νόσος, ο Έρπητας Ζωστήρας, τα οποία μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις, ιδιαίτερα απειλητικές για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η πρόληψη είναι ο μοναδικός τρόπος διατήρησης της καλής ποιότητας ζωής.»

Ο Δήμαρχος Ιλίου
Νίκος Ζενέτος

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.