Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Την ευκαιρία να βοηθηθούν όλα τα παιδιά του γυμνασίου του λυκείου δίνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε.

Συγκεκριμένα, σε σχετικά ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρει ότι «στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής, με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού αλλά και την ευαισθητοποίηση ατόμων, φορέων, επιχειρήσεων επιχειρεί να διαμορφώσει συνθήκες προώθησης της κοινωνικής συνοχής και στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η δύσκολη οικονομική και κατ’ επέκταση κοινωνική κρίση που βιώνει η χώρα μας, το τελευταίο διάστημα, δημιουργεί σε όλους μας αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς. Στο πλαίσιο αυτό και καταγράφοντας τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας ο δήμος μας προχώρησε στην οργάνωση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, παρέχοντας βοήθεια σε οικογένειες που πλήττονται από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες».

Όσοι μαθητές, αλλά και εθελοντές εκπαιδευτικοί θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Αλεξάνδρειας, που βρίσκεται επί της οδού Αλεξάνδρου Παπάγου 25 (απέναντι από την ΔΕΗ) και στα τηλέφωνα: 23330 – 53072 και 53045.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.