Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Σε εφαρμογή 18 μειώσεις φόρων - Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 19:44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04

Δωρεάν άθληση για τους δημότες της Αθήνας - Κ. Μπακογιάννης

bakogianis dimos intime

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και σε συνεργασία με τον ιστορικό Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, εκατοντάδες δημότες της Αθήνας έχουν πλέον τη δυνατότητα να αθλούνται δωρεάν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στο Πεδίον του Άρεως.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 8 διαφορετικά προγράμματα, που αφορούν:

Γυμναστική για ενήλικες δημότες, ειδικά προγράμματα γυμναστικής για δημότες της τρίτης ηλικίας, μαθήματα κολύμβησης, μαθήματα pilates, γιόγκα, πολεμικές τέχνες/αυτοάμυνα, μαθήματα ξιφασκίας και επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ). Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, τις πρωινές ώρες.

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στα γραφεία του Συλλόγου στην Κυψέλη, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο (08.00-14.00). Κατά την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν την ατομική κάρτα μέλους, την οποία θα χρησιμοποιούν για την είσοδό τους, κάθε φορά, στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου.

Οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους και στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, στο λινκ: https://eservices.cityofathens.gr/, με χρήση των κωδικών Taxisnet. Μέσα από την «αίτηση για δωρεάν άθληση στον Πανελλήνιο», μπορούν να επιλέγουν τα προγράμματα στα οποία θέλουν να πάρουν μέρος, ενώ αντίστοιχα μπορούν να κλείνουν κάθε φορά το ραντεβού τους στην ηλεκτρονική σελίδα: https://rantevou.cityofathens.gr/, ακολουθώντας μία εύκολη διαδικασία.

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Αθηναίων αναλαμβάνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες και στον τομέα της άθλησης, με δωρεάν προγράμματα για όλους τους ενήλικες. Η άθληση ως μέρος της καθημερινότητας, συνδέεται με την υγεία και το ευ ζην, γι’ αυτό και στον Δήμο Αθηναίων πιστεύουμε ότι όλοι οι δημότες, ανεξαρτήτως εισοδήματος, πρέπει να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτήν. Ευχαριστούμε θερμά τον ιστορικό Γυμναστικό Σύλλογο της πόλης μας, τον Πανελλήνιο, για αυτή τη δημιουργική και πολύτιμη συνεργασία», τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Προϋπόθεση συμμετοχής στα προγράμματα άθλησης είναι οι ενδιαφερόμενοι να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης (εντός εξαμήνου) -βεβαιώσεις που θα πρέπει να καταθέσουν κατά την εγγραφή τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οφείλουν να προσκομίζουν κάθε φορά στη γραμματεία το αποτέλεσμα μοριακού ή rapid τεστ.

Οι εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου βρίσκονται επί της οδού Ευελπίδων, δίπλα στο Πεδίον του Άρεως. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 8846081 (εσωτ. 1).

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.